به گزارش سینماپرس، این جشنواره در هر دوره به یکی از استان های کشور توجه میکند. نهمین دوره از این رویداد فرهنگی با هدف تقویت و حمایت از آثاری با محوریت مردم شناسی و تاکید بر موضوع فرهنگ عامه، فیلم های مردم شناسی و مردم نگاری استان گیلان را نمایش خواهد داد.
بدیهی است که فیلم های ارسال شده به دبیرخانه جشنواره به انتخاب دبیر این رویداد هنری معرفی و در بخش ویژه نمایش داده خواهد شد.
این دوره از جشنواره بین المللی فیلم وارش با موضوعات سنت های رفتاری، گفتاری و زیستی برگزار می شود.
بر طبق فراخوان جشنواره سنت های رفتاری شامل فیلم هایی با موضوع آیین ها، انگاره ها، آداب و رسوم، عرف و عادات، جشن های ملی و مذهبی، بازی های عامیانه و… می شود.
فیلم هایی با محوریت قصههای عامیانه، داستان های اخلاقی، حکمت آمیز و عاشقانه، لالایی ها، آواها و نواها، ترانه ها، مرثیه ها، اشعار بومی، افسانه های کهن و مثل و تمثیل و… در گروه سنت های گفتاری قرار می گیرند.
همچنین سنت های زیستی در برگیرنده فیلم هایی با محوریت معماری بومی، شیوههای تولید در زندگی کشاورزی، دامداری و صیادی و بهره برداری از جنگل، صنایع دستی و دست بافته ها و پوشاک، فرهنگ غذاهای بومی، بازار و مبادله است.
علاقهمندان میتوانند تا ۳۰ دی ماه ۱۳۹۷ در سایت جشنواره به آدرس www.vareshfestival.com ثبت نام کرده و پس از آن تا ۱۰ بهمن ماه ۱۳۹۷، نسبت به ارسال آثار خود به دبیرخانه جشنواره اقدام کنند.
نهمین جشنواره بین المللی فیلم وارش اردیبهشت ۱۳۹۸ در استان مازندران برگزار میشود.
ارسال نظر